Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Uden Logo

Ontstoppen

WC verstopt Uden

Wij verhelpen jouw wc verstopping

UDEN

WC verstopt Uden?

WC verstopt Uden? Er zij maar weinig mensen die het leuk vinden om en wc te ontstoppen. Maar helaas overkomt het iedereen wel eens. Naast het feit dat het een onprettige klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Niet bepaald prettig dus!

Er zijn veel verschillende methodes waarop je je wc kan ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Uden? Bel gratis naar 0413 450 384 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voordat je begint: het is slim om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Op die manier weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens bespaart dit je een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Uden Logo
Loodgieter ontstoppen Uden afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om dit probleem te verhelpen, is het van belang dat je de oorzaak van de verstopping achterhaalt. In veel gevallen is dit een vast object in de leidingen de oorzaak.

Op het moment dat je nog jonge kinderen hebt, kan het zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen. Omdat het hier gaat over een groter object, is de kans aanwezig dat dit niet goed wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een ontstoppingsmethode te hanteren waarmee de verstopping naar boven gebracht kan worden.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het in veel gevallen mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Uden op 0413 450 384.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc zichtbaar vanaf de buitenkant? Dan kun je er in veel gevallen zelf bij komen.

De oorzaak ligt in dat geval vaak bij de kronkel in de wc afvoer. Dit is de sifon. Mocht dit het geval zijn dan is het makkelijk op te lossen. Doe een paar rubberen handschoenen aan en verwijder de ontstopping uit de wc.

Papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt. Wanneer het een groter object zoals een hele toiletrol is, kan je deze uiteraard beter in de daarvoor bestemde afvalcontainer gooien.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice van Ontstoppingsdienst Uden via 0413 450 384.

Ontstoppen afvoer Uden
Ontstoppingsdienst Uden

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen in de leidingen plaats? En worden deze veroorzaakt door iets wat flexibel is? Dan kan je de verstoppingen proberen te verhelpen met wasmiddel. Wasmiddel heeft een ontvettende werking. Tevens is dit relatief goedkoop. Zeker het proberen waard dus!

Hoe doe je dit? Vul als eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna drie scheuten wasmiddel in de wc. Gooi vervolgens de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Uden om jouw klus te bespreken 0413 450 384.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Geven de bovenstaande methodes nog weinig effect? Probeer je verstopte wc dan te ontstoppen met een ontstopper.

Hoe doe je dit? Maak voor het gebruik de ontstopper flexibel door deze in warm water te houden. Hier zal de ontstopper beter aansluiten op de afvoer. Druk vervolgens de ontstopper rustig in de toilethals. Het is belangrijk dat de hele toilethals wordt afgedekt.

Trek vervolgens de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat zuigkracht die de verstopping moet laten loskomen. Herhaal dit een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: Zet niet te veel kracht op de ontstopper op het moment dat je de ontstopper op tegen de leiding aandrukt. Dit kan namelijk resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. het gaat voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Ontstoppen Uden Leiding
WC verstopt Uden

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wanneer je aan de slag gaat met een ontstoppingsveer, zorg dan dat je erg voorzichtig te werk gaat. Schade aan de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Bel onze spoedservice van Ontstoppingsdienst Uden om jouw klus te bespreken 0413 450 384.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Een groot gedeelte van de verstopping zijn zelf niet op te lossen. Soms ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Uden zijn opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties. Wij helpen zo veel mogelijk klanten van hun verstopping af!

Onze loodgieters werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Daarbij helpen we je graag met de onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen dat je toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 0413 450 384 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze experts.

Graven riool Uden

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-uden

WC verstopt

WC verstopt Uden

Heb je te maken met een verstopte WC? En woon je in Uden en omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Uden. Wij bieden de snelste service. Maak snel een afspraak!

loodgieter-uden-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt de gootsteen niet meer goed door? En woon je in Uden en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-uden-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Uden

Woon jij in Uden en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij kunnen in gevallen van nood met spoed ter plaatse zijn. Neem direct contact op met Ontstoppingsdienst Uden!

loodgieter-uden-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Uden en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Uden.

Loodgieter Uden Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij de omgeving van Uden? Neem dan vrijblijvend contact op met Ontstoppen Uden! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0413 450 384

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Uden

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Uden